0

Investering i alternativ energiforskning og utvikling

Den amerikanske regjeringen må fortsette å støtte utvidelsen av rollen som alternativ energiforskning og utvikling og implementering av selskaper og huseiere. Selv om denne forfatteren tror på det frie markedets regjeringstid og at “den regjeringen er best som styrer minst”, har vårt nåværende system selskaper og mennesker som forventer føderal støtte av store initiativ med direkte investeringer, i form av skattelettelser, rabattinsentiver, og til og med direkte sentralbankinvesteringer i den alternative energibransjen.

USA og dets statsborgere trenger å investere all den tid og energi de kan spare til konverteringen fra et samfunn med fossilt brennstoff til et som er grønt av flere forskjellige grunner. Den grønne økonomien vil ikke skade miljøet eller kvaliteten på luften slik fossil brensel gjør. Vi kan bli den energiuavhengige nasjonen som vi trenger å være ved å kutte bort vårt behov for å importere olje, spesielt olje som er produsert av anti-amerikanske nasjoner som Iran. Til syvende og sist er fornybare energier og ekstremt effektive energier som atomenergi langt rimeligere enn kontinuerlig gruvedrift og boring etter fossilt brensel. Hvis vi ikke investerer i fremtiden vår nå, venter katastrofe på oss. Vi kommer til å trenge å forbruke mer energi enn noen gang i vår historie når vi seiler inn i det 21. århundre og utover

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of