0

Hvordan søke tilskudd til alternativ energi R D

les mere Hvis du er noen som ønsker å begynne å forske og utvikle alternative energiteknologier, og du ønsker å bli satt opp som en ideell organisasjon eller enhet, vil du undersøke å få statlige tilskudd, både for staten og det føderale nivåer. Statlige tilskudd til alternativ energiforskning og utvikling har blitt høyt anerkjent av politikere på lokalt, statlig og føderalt nivå de siste årene, helt opp til presidenten selv. Dette skyldes det faktum at vi nå erkjenner som et samfunn at vi trenger å oppsøke og utvikle alternative energikilder til de fossile brenslene som vi for tiden er avhengige av, ettersom disse drivstoffene ikke bare går sakte men sikkert ut (minst billig tilgang til å grave dem opp går tom), men også skadelig for miljøet og luftkvaliteten.

Det er et ganske stort utvalg av statlige tilskuddsprogrammer som du kan sjekke inn. Den store og viktigste tingen å huske på et statlig tilskudd er at det i hovedsak er gratis penger. Det er ikke et lån, du betaler ingen renter, og du trenger aldri å gi pengene tilbake. Å kvalifisere seg for disse tilskuddene, som du kanskje forestiller deg med noe som involverer regjeringen og gratis penger, har ganske mange begrensninger knyttet til det. Ikke bare er kvalifisering basert på formål og behov i regjeringsbyråkraters øyne og meninger, men bare fordi du kvalifiserer, betyr ikke det at du nødvendigvis får tilskuddet. Som Marshall McLuen uttrykte det, “mediet er budskapet”. Faktum er at det vanligvis er lettere å søke om og kvalifisere for å få et forretningslån
 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of